Αισθητική Χειρουργική Σώματος & Επεμβάσεις Μετά Από Μεγάλη Απώλεια Βάρους στη Harmony Line Clinic

Αισθητική Χειρουργική Σώματος & Επεμβάσεις Μετά Από Μεγάλη Απώλεια Βάρους

Έχοντας προσαρμόσει την εμπειρία μας από τη Βραζιλία στα δεδομένα της χώρας μας, σας προτείνουμε το δικό μας european style brazilian body lift.

Λιποαναρρόφηση και Λιπογλυπτική

Η λιποαναρρόφηση και η εξέλιξη της η λιπογλυπτική έχουν στόχο να δώσουν καλύτερο σχήμα και μορφή στο σώμα μας και να αφαιρέσουν μεγάλες ή μικρότερες αλλά επίμονες ποσότητες λίπους από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Κοιλιοπλαστική

Είναι πολύ σύνηθες μετά από απώλεια ακόμα και μικρής ποσότητας βάρους ή από εγκυμοσύνη να δημιουργείται μια αντιαισθητική περίσσεια κυρίως χαλαρού δέρματος αλλά και λίπους στην πρόσθια κοιλιακή περιοχή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανόρθωση Βραχιόνων

Σε αρκετά άτομα λόγω απώλειας βάρους ή κληρονομικών παραγόντων υπάρχει περίσσεια χαλαρού και πτωτικού δέρματος και λίπους στην περιοχή των βραχιόνων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανόρθωση Μηρών

Οι μηροί και κυρίως οι έσω επιφάνειες τους αποτελούν περιοχές συσσώρευσης "επίμονου" λίπους αλλά κυρίως χαλαρού δέρματος δημιουργώντας μια ανισορροπία στην αισθητική εικόνα του ποδιού.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανόρθωση Γλουτών

Το ιδανικό σώμα σύμφωνα με την γνώμη των περισσότερων γυναικών περιλαμβάνει ομαλές καμπύλες και "γεμάτους" στρογγυλούς γλουτούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Brazilian Body Lift

Οι μαστοί, η κοιλία, ο κορμός, το λίπος στα πλάγια της κοιλιάς, οι γλουτοί και οι μηροί ως περιοχές συνδεόμενες, πολύ κοντά η μία στην άλλη αλληλοεπιδρούν και αισθητικά μεταξύ τους και αυτό ακριβώς προσφέρει ένα Brazilian Body Lift - Να τα αντιμετωπίσει όλα μαζί σαν μια ενιαία αισθητική μονάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Mommy Makeover

Πολλές φυσιολογικές αλλαγές επέρχονται στο σώμα μιας γυναίκας με την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό. οι αλλαγές αυτές με επίκεντρο την κοιλιά και τους μαστούς και με την χαλάρωση και την περίσσεια δέρματος να είναι κατά κανόνα το κυρίαρχο πρόβλημα δεν είναι πάντα αισθητικά αποδεκτές.

Διαβάστε Περισσότερα

Επεμβάσεις μετά από μεγάλη απώλεια βάρους

Οι επεμβάσεις μετά από απώλεια βάρους απαιτούν σωστό σχεδιασμό και οργάνωση. Πρόκειται για πολλαπλές επεμβάσεις στον κορμό, τους μαστούς, τους μηρούς, τα χέρια ακόμα και το πρόσωπο που στόχο έχουν να δώσουν το σωστό περίγραμμα και μια όμορφη εικόνα στο σώμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Επανορθωτική Επέμβαση Γυναικομαστίας

Παραμόρφωση, έλλειψη όγκου και συμμετρίας ή φτωχό αισθητικό αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει μετά από σοβαρές ογκολογικές επεμβάσεις στο μαστό. Επίσης σε σοβαρότερες περιπτώσεις χρειάζεται ολική μαστεκτομή που θα δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο έλλειμμα στο μαστό.

Διαβάστε Περισσότερα

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε αυτήν τη σύντομη φόρμα για να ζητήσετε διαβούλευση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Παρακαλούμε να αναφέρετε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν στο πεδίο του μηνύματος.