Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης

Σχετικά με εμάς

Η φιλοσοφία της λειτουργείας του ιατρείου μας στηρίζεται στην βαθία πιστη μας στην αξία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, στην εντιμη και ειλικρινή επικοινωνία με τους ασθενείς μας, και ιδιαιτέρως στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που εφαρμόζουμε.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο ιατρείο μας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα  χειρουργικών και μη χειρουργικών επεμβάσεων. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλο το εύρος της πλαστικής χειρουργικής στο πρόσωπο και το σώμα, εφαρμόζοντας μοντερνες και  προηγμένες συνδιαστικές θεραπείες και εστιάζοντας στην ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Aναμένουμε από τους ασθενείς μας να εμπιστεύτουν την εμπειρία και τις γνώσεις μας, έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να κάνουν αποτελεσματικές και ασφαλείς επιλογές που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τις προσδοκίες τους, παρέχοντας ειλικρινείς συμβουλές και θεραπείες βασισμένες σε ιατρικές αρχές και επικυρωμένες από την επιστημονική έρευνα
 
Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε στο ιατρείο μας τα υψηλότερα πρότυπα παροχής ιατρικών υπηρεσιών καθώς και να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με εντιμότητα, ειλικρίνεια, ακεραιότητα και σεβασμό.

Σχετικά με εμάς
Δρ. Φαίδων Χριστοφή

Δρ. Φαίδων Χριστοφή

Ο Δρ. Φαίδων Χριστοφή, MD, MSc είναι Πλαστικός Χειρουργός και Μικροχειρουργός .
Μετά τις ιατρικές του σπουδές το 2002 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , Ο Δρ. Χριστοφή εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο RAMBAM στο Ισραήλ. Εστιάστηκε ιδιαίτερα, στις επανορθωτικές επεμβάσεις μετά από τραύμα ή αφαίρεση κακοήθων όγκων, στις ογκολογικές και αισθητικές επεμβάσεις του μαστού και σε όλο το εύρος της αισθητικής χειρουργικής στο πρόσωπο και το σώμα.

Η ειδικότητα του επεκτάθηκε περεταίρω στην στη χειρουργική δέρματος, στη χρήση λέιζερ, στις μη χειρουργικές ενέσιμες αισθητικές επεμβάσεις, στη θεραπεία εγκαυμάτων, στην αποκατάσταση συγγενών ανωμαλιών (σχιστίες) και στην επανορθωτική μικροχειρουργική.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ισραήλ, ο Δρ. Χριστοφή είχε την ευκαιρία να χειρουργήσει εκατοντάδες ασθενείς σε συνεργασία με καταξιωμένους  χειρούργους στον συγκεκριμένο τομέα.

Για τέσσερα διαδοχικά χρόνια, ο Δρ. Χριστοφή, ταξίδεψε ευρέως, επισκέφτηκε και χειρουργησε με φημισμένους ιατρούς σε κάποια από τα πιο γνωστά νοσοκομεία στον κόσμο  επεκτείνοντας τις σπουδές, τις γνώσεις και τις χειρουργικές του δεξιότητες .

Το 2014 του απονεμήθηκε από το OPERATION SMILE, Fellowship για την χειρουργική αποκατάσταση σχιστιών ενώ το 2016 ολοκλήρωσε Fellowship στην επανορθωτική μικροχειρουργική, στο φημισμένο νοσοκομείο ΑΣΑΝ στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας.

Το 2015 εκπαιδεύτηκε  στο Νοσοκομείο TOOLO στο Ελσίνκι της Φινλανδίας  στην επανορθωτική χειρουργική, την χειρουργική του μαστού και τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου και τον επόμενο ακριβώς χρόνο ολοκλήρωσε το International Masters in Reconstructive Microsurgery στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Το 2017 εκπαιδεύτηκε στη Βραζιλία (Ribeirao Preto, Goiana και Rio de Janeiro) στην αισθητική χειρουργική και σε χειρουργικές επεμβάσεις μετά από μεγάλη απώλεια βάρους.

Το 2019 θα ολοκληρώσει το Master’s Degree in European Surgical Oncology, Reconstructive and Aesthetic Breast Surgery.

Έχει παρευρεθεί σε πολλά ιατρικά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορες χώρες του κόσμου και έχει προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές του υπηρεσίες σε αποστολές, σε φτωχότερες  χώρες.
 
Ως σεβαστή προσωπικότητα στον ιατρικό κόσμο, ο Δρ. Χριστοφή είναι συχνά προσκεκλημένος σε διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια, ενώ έχει αρκετές φορές εμφανιστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε αυτήν τη σύντομη φόρμα για να ζητήσετε διαβούλευση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Παρακαλούμε να αναφέρετε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν στο πεδίο του μηνύματος.